AVI reeks

De gi-ga-grappige wereld van Geronimo Stilton is er ook voor de allerjongste lezers! Deze boeken zijn er op verschillende AVI niveaus en zijn erop gericht om kinderen te stimuleren om te lezen. De boeken in de AVI reeks zijn echt Stilton boeken, maar dan wel met grotere letters, korte zinnen, extra witregels en zonder moeilijke woorden. De leukste manier om te leren lezen!

Kijk- en leesboeken
Deze kijk-, zoek- en leesboeken, op AVI niveaus Start en M3, zijn speciaal gemaakt voor kinderen die net leren lezen. Korte zinnen, eenvoudige zoekopdrachten en losse woorden in de tekeningen helpen kinderen daarbij.

Samenleesboeken
Een samenleesboek is een gezellig avontuur voor twee. De voorlezer neemt het grootste deel voor zijn of haar rekening, maar op elke pagina kan de beginnende lezer een paar zinnetjes op AVI niveau M3 overnemen. Goed voor het leesplezier en stimulerend voor het taalbegrip!

Zelf leren lezen (vanaf AVI M3)
Deze boeken zijn bestaande delen uit de Geronimo reeks, maar dan omgeschreven op AVI niveau. Zo kunnen de allerjongste, beginnende lezers ook genieten van de Stilton boeken!