Fantasia

Uit de populaire Fantasia-serie zijn inmiddels vijf delen bekroond door de Nederlandse Kinderjury!!

Over de reizen die Geronimo maakt door het rijk Fantasia heeft hij inmiddels al tien boeken geschreven. In dit fantasiastische rijk ontmoet hij orken, trollen, feeën, draken en nog vele andere wonderbaarlijke figuren. Soms helpen ze Geronimo tijdens zijn reis door Fantasia, sommige reizen zelfs met hem mee, en soms zijn het vijanden en moet hij hen juist zien te verslaan om Fantasia van de ondergang te redden. 

In Fantasia is Geronimo de Ridder zonder Vrees of Blaam en het is de feeënkoningin, Florina de Fleur, die steeds zijn hulp inroept als Fantasia weer eens bedreigd wordt. 

De boeken zijn immens populair bij kinderen, die ze vooral leuk vinden door de grote hoeveelheid fantasie, de leuke effecten zoals de 3D pagina's en de geuren die er in de boeken verwerkt zijn. Fantasia 4, 5, 6, 7 en 9 hebben daarom dan ook de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen!

De dikste Fantasia is Fantasia 9. Dit 'gouden' boek is maar liefst tweemaal zo dik als een normale Fantasia en telt wel 720 bladzijden! Hierna verscheen het tiende Fantasia avontuur: Fantasia 10 en Fantasia 11 is ook alweer in de maak!

klik hier om naar alle fantasia boeken te gaan