Oerknagers

Iedereen heeft voorouders, maar die van Geronimo gaan héél ver terug: tot wel in de oertijd! De familie Stilstone bestond uit rasechte Oerknagers en leefde in Rotsfort, de hoofdstad van prehistorisch Muizeneiland. Ook toen zat het schrijvers- en avonturenbloed er al in. Geronimo Stilstone beitelde elke dag in steen (papier bestond nog lang niet!) een krant voor alle Oerknagers abonnees: Rotsforts Rumoer. En natuurlijk raakte hij verwikkeld in allerlei spannende avonturen. Daar hoefde hij nog minder moeite voor te doen dan onze Geronimo! Onze Geronimo Stilton heeft al zijn avonturen opgeschreven zodat jij er nu ook van kan genieten!
 

Oerknagers leefden in een oergevaarlijke tijd: elk moment kon er een meteorietenregen op je hoofd neerdalen of moest je de strijd aangaan met een sabeltandtijger. Zelfs zoiets gewoons als een brief ontvangen kon Oerknagers de kop kosten. De postbode (een posterosaurus) liet de stenen brieven namelijk van grote hoogte gewoon naar beneden vallen.

Maar er waren ook heel leuke dingen: Oerknagers konden op een dinosaurus rijden en tosti’s met mammoetmelkse kaas eten, dat dan weer wel!

 

Benieuwd naar zo'n verhaal met snorharen uit de steentijd? In onze webwinkel staan ze allemaal!klik hier om naar alle oerknagers boeken te gaan