Reis door de tijd

Hoe zou je het vinden als je door de tijd kon reizen? Geronimo Stilton heeft het geluk dat hij dat kan! Samen met Thea, Benjamin en Klem maakt hij de mooiste reizen in de tijdmachine van professor Volt. Natuurlijk laat hij jou meegenieten en dat doet hij met zijn boekenserie Reis door de tijd. Want in deze reeks zet hij alle avonturen die hij op deze reizen beleeft. Inmiddels kun je al van acht gi-ga-dikke Reis door de tijd-boeken genieten! Geronimo reist hierin naar verschillende periodes in de geschiedenis. Zo heeft hij al de IJstijd, de prehistorie, het oude Egypte, het oude Rome, de middeleeuwen en de Griekse Oudheid bezocht. Daarnaast ontmoet hij op zijn reizen door de tijd de meest bijzondere figuren. Wat dacht je van Karel de Grote, ontdekkingsreiziger Columbus, de beroemde dichter Dante, Helena van Troje, keizer Napoleon of de piraat Sir Francis Drake? Stuk voor stuk interessante figuren die ons veel kunnen vertellen over hun tijd.

Zoals altijd gebeuren er ook in de Reis door de tijd-boeken de meest spannende en dwaze dingen met Geronimo. Hij belandt bijvoorbeeld geregeld in de verkeerde tijd alvorens in de juiste periode terecht te komen. Of hij moet belangrijke figuren uit de geschiedenis naar hun eigen tijd terugbrengen die met een druk op de verkeerde knop opeens in de huidige tijd terecht zijn gekomen! Gelukkig weet Geronimo met hulp van zijn familie altijd het juiste te doen waardoor alles weer op zijn pootjes terechtkomt. En dat is heel belangrijk want ze moeten oppassen dat ze de geschiedenis niet veranderen!
Met ieder boek leer je van alles over het tijdperk waar de familie doorheen reist. Ook vind je in ieder deel interessante weetjes en vaak ook allerlei leuke knutsel- en doeprojecten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere reizen van Geronimo? Lees dan alle boeken van de serie Reis door de tijd! Geschikt voor 9 jaar en ouder.